Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma

Na FreeHostingu Endora běží desítky tisíc webů. Přidejte se ještě dnes!

Vytvořit web zdarma
Vítejte,
můžeš se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatuješ si heslo?

Prosíme o radu
(1 shlédnutí) (1) host
DolůStránka: 1
Téma: Prosíme o radu
Prosíme o radu Před 14 rok, 8 měsíce Karma: 0
Zdravím Vás všechny
Máme doma takový menší problém - ani to snad není problém,ale nevíme .Začnu od začátku... před týdnem jsme šly do zverimexu a viděly tam krásného beránka (samičku) po zeptání prodavačky kolik má ročků řekla 2 roky.V klícce nebyla sama byl tam i takový černý králiček, který podle prodavačky má 1,5 .Oba dva u sebe ležely a bylo mi líto je oddělit, protože o sebe pečovaly a šlo vidět, že by smutnily bez sebe tak jsem mrkla na přítele a rozhodly jsme se pro oba .Tak jsme si je dovezly domů kde jsem měla už nachystanou klícku (supr, že máme velkou a pro dva paráda a místa hodně). Jelikož je máme v ložnici u naší postele tak je stále sleduji a jsou kouzelní bez sebe by byly hodně smutní navíc ten králiček si asi vytrpěl, protože ho ve zverimexu musely sem tam ostříhat - podle prodavačky měl chuchvalce a musely ho toho zbavit.A teď k případnému dotazu - včera jsem jim chystala mrkvičku a nějakou zeleninku a jak jsem došla tak jsme si všimla že ta naše samička měla v pusince hrstku sena + si vytrhávala chlupy a chystala si to na jedno místečko - vím, už z dětství, že když samice čeká miminka tak si chystá pelíšek a vykusuje si chlupy a chystá hnízdečko,ale 100% to opravdu nevíme zda-li se nám to nezdá a třeba si jen okusuje v nějakém období srst anebo opravdu čeká mladé, ale pokud ano tak jak to udělat se samečkem jestli ho přemístit někde jinde aneb nechat - protože jsou na sebe celkem dost fixovaní. A další otázka jak poznáme, že teda naše králičanda čeká či nečeká . Nevím zda-li teda máme se chystat a rozdělit je aneb jen opravdu planý poplach . Budu moc ráda za každou odpověď děkujem moc.
bea11
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

NahoruStránka: 1

Přihlášení

Anketa

Líbí se Vám nový vzhled stránek ?

Náhodný obrázek

tnpg_65125394.jpg

Reklama

Žádný uživatel není přihlášen